Kirjoittaja Aihe: Dji Phantom 3 Standard  (Luettu 1170 kertaa)

isomiestaas

  • Newbie
  • *
  • Viestejä: 4
    • Profiili
  • Liked:
  • Likes Given: 0
Dji Phantom 3 Standard
« : Heinäkuu 23, 2017, 09:44:22 ap »
Tilasin Dji Phantom 3 Standard dronen.
En ole lennättänyt vielä metriäkään koska huomasin päivittelyn ohessa ohjaimessa jotain outoa.

Vasen joystikki jumittaa kiinni ala-asennossa ja pitää "tökätä" että palautuu.
Onko se OMINAISUUS vai VIKA?

Katso video http://aijaa.com/2ek1Xs


Jos on vika niin lähtee takuisiin.

Redler

  • Newbie
  • *
  • Viestejä: 5
    • Profiili
  • Liked:
  • Likes Given: 0
Vs: Dji Phantom 3 Standard
« Vastaus #1 : Heinäkuu 24, 2017, 07:51:46 ap »
Kyllä tuo on ihan normaalia. Testasin juuri omalla kauko-ohjaimella.

samvah

  • Newbie
  • *
  • Viestejä: 7
    • Profiili
  • Liked:
  • Likes Given: 1
Vs: Dji Phantom 3 Standard
« Vastaus #2 : Heinäkuu 24, 2017, 08:41:09 ap »
Ei kyllä ole normaalia,ohjaimet ei saa jumittaa missään asennossa.

Redler

  • Newbie
  • *
  • Viestejä: 5
    • Profiili
  • Liked:
  • Likes Given: 0
Vs: Dji Phantom 3 Standard
« Vastaus #3 : Heinäkuu 24, 2017, 11:23:51 ap »
Tämä vasen namiska voidaan lukita juuri noin kuin aloittajan videossa näkyy. Samoin se toimii omassa P3S:ssä. Täällä vielä video jossa toiminta on selostettu.


samvah

  • Newbie
  • *
  • Viestejä: 7
    • Profiili
  • Liked:
  • Likes Given: 1
Vs: Dji Phantom 3 Standard
« Vastaus #4 : Heinäkuu 24, 2017, 01:14:18 ip »
No niipä näkyy ::)

Ykidrone

  • Newbie
  • *
  • Viestejä: 8
    • Profiili
  • Liked:
  • Likes Given: 0
Vs: Dji Phantom 3 Standard
« Vastaus #5 : Heinäkuu 31, 2017, 10:02:05 ip »
Sillähän se kone saadaan sammumaan jos itse sillä laskeutuu eikä automaatilla...eli älä koskaan jätä ilmassa ollessa sitä pohjaan 👍

SiB77

  • Full Member
  • ***
  • Viestejä: 248
  • GEP210:F3:Mshot:T-motor1806#DJI P3 Standard
    • Profiili
  • Liked:
  • Likes Given: 8
Vs: Dji Phantom 3 Standard
« Vastaus #6 : Elokuu 01, 2017, 03:33:47 ip »
Voi jättää ilmassa pohjaan, ei sammuta moottoreita. Moottorit sammuu vasta maassa.

isomiestaas

  • Newbie
  • *
  • Viestejä: 4
    • Profiili
  • Liked:
  • Likes Given: 0
Vs: Dji Phantom 3 Standard
« Vastaus #7 : Syyskuu 25, 2017, 12:44:47 ip »
Vielä tuohon ohjaimeen. Mitä toimintoja reunoissa olevista kirkkaista kytkimistä tarkalleen ottaen kytketään päälle/pois, tms. ???
Pitänyt molemmat katkaisimet yläasennossa, kun ei hajuakaan mitä niistä tapahtuu.


On ihme juttu, ettei koneen mukana tule selkeitä ohjeita Suomeksi. Eikä kyllä millään muullakaan kielellä.
Eikö EU jo vaadi, että nykyään pitää EU:ssa myytävissä tavaroissa olla ohjeet sen EU maan kielellä, mistä tavaran ostaa.

----------------

Nyt 5-6 kertaa vasta lentänyt koko härvelillä ja kahdella viimeisellä kerralla tapahtunut niin, että videosignaali kadonnut kesken lennon (kuva jymähtää jumiin kännyn näytössä) ja
kone lähtee palaamaan lähtöpisteeseensä. Kännyssä ja ohjaimessa olleet akut ihan täydet ja Dronessa ehkä yksi tolppa vajaa täysi. Eli ei ainakaan mikään virran puute ole ollut.
Kone ollut molemmilla kerroilla n.60-70 metrin korkeudella ja 250-300 metrin päässä minusta. Täysin esteetön tila, eli ei mitään välissä signaalia peittoamassa.
Mistähän moinen voisi johtua, vai onko tuon pirkkamallin ominaisuus.  Jännä, kun "myyntipuheissa" luvataan 500m lentoetäisyys.


Redler

  • Newbie
  • *
  • Viestejä: 5
    • Profiili
  • Liked:
  • Likes Given: 0
Vs: Dji Phantom 3 Standard
« Vastaus #8 : Lokakuu 01, 2017, 03:43:14 ip »
Siitä oikeanpuoleisesta valitaan mode. Lennän P-modessa, GPS saatavilla.

Ostin omani maaliskuussa, ja silloin sillä pääsi tuohon 500 metriin, mutta kesällä tulleen päivityksen jälkeen on ollut samoja ongelmia. "No signal" ilmoitus tuli, kun korkeutta oli 60 metriä. Otan enimmäkseen maisemakuvia, joten tuota etäisyyttä en niin kaipaa, korkeus on se tärkeämpi.

E-bayssa myydään "parabolic antenna booster"-härpäkkeitä muutamalla eurolla, joka vahvistaa signaalia. Väkästelin semmoisen itse kertakäyttöisestä pahvimukista ja foliopaperista. Nyt pääsee sitten 150 metriin heittämällä. Tätä käytin mallina:https://i.ytimg.com/vi/R_jV_k--D1A/maxresdefault.jpg


NikuZai

  • Newbie
  • *
  • Viestejä: 19
    • Profiili
  • Liked:
  • Likes Given: 0
Vs: Dji Phantom 3 Standard
« Vastaus #9 : Kesäkuu 20, 2018, 10:58:35 ip »
Käytän röyhkeästi ketjua hyväksi mutta onko teillä tietoa Phantom 3 Pro ohjelmisto päivityksen tekemisestä? Ei meinaa kopterin päivitys onnistua (v1.09.6 ->v1.11.20), olen ladannut uusimman version Dji sivuilta, formatoinut SD-kortin, siirtänyt ohjelmiston SD-kortin juureen, käynnistänyt kopterin, noin 10min päästä punainen led-valo palaa ja kone huutaa "DDDDDDDDDDDDDD" ääntä. Olen odottanut toiset 10min mutta sama jatkuu. Ideoita?

Tämän lisäksi onko teillä tietoa toimiiko nuo kopio akut kopterissa?