Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Boreas

Sivuja: [1]
1
Rakentelu ja säätäminen / Vs: 4s akun "laturiliittimen" korjaus
« : Kesäkuu 22, 2019, 10:13:35 ap »
Kuten edellisessä viestissä todettiin, kyllä harrastus tarvikkeita löytää ihan kotimaastakin, kunhan vähän etsii. Ei tarvitse koko kesää odottaa paketin saapumista maailman ääristä, vaan saat kamat jo alkuviikosta.

Aluksi nyhväsin balance liittimien sisuksia sivuleikkurin kulmalla tms., mutta oikeanlaisilla pihdeillä pienten liittimien crimppaus onnistuu huomattavasti mukavammin ja varmemmin. Balance liittimien johdot tuppaavat joskus murtumaan ihan muuutenkin, joten suosittelen hankkimaan pihdit saman tien, tulet tarvitsemaan niitä jatkossakin. Toki pihdeillä onnistuu servoliittimien ja JST-liittimien jne. crimppaus.

Muista pitää johdon päät erillään toisistaan korjauksen ja säilytyksen aikana, ettei oikosulkua pääse tapahtumaan, koska johdon toiset päät kiinnittyvät suoraan kennoihin. Johtojen järjestys liittimessä pitää myöskin olla sama kuin tehtaalta lähtiessä.

https://fi.eurorc.com/product/5673/eurorc-jst-xh-4s-balancer-liitin-3
https://fi.eurorc.com/product/21236/eurorc-servoliitin-pihdit

https://www.prorc.fi/epages/prorc.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/2016011503/Products/2930
https://www.prorc.fi/epages/prorc.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/2016011503/Products/1897

2
Rakentelu ja säätäminen / Vs: 4s akun "laturiliittimen" korjaus
« : Kesäkuu 21, 2019, 02:29:07 ip »
JST-XH on balance liittimen tyyppi.

voi olla hankala löytää suomikaupoista, mutta ehkä google auttaa.. ja jos balancejohdon crimpattu liitinkin hävisi, niin sitten täytyy crimpata/kolvata uusi liitin, tai ottaa valmiista 4S jst-xh liittimestä johtoineen ja kolvata yhteen..
Ja yritä katsoa että on silikonijohtoa.

https://banggood.app.link/eVKVRJTpHX

Antenni on käypänen jos vanhakin on ollut RP-SMA liittimellä, eli reikä antennin liittimen sisässä.

Sivuja: [1]