Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Danger

Sivuja: [1]
1
Rakentelu ja säätäminen / Vs: FC:n ja ESC:n "sisäänajo"
« : Toukokuu 17, 2017, 05:21:51 ip »
Kun laitat esc protokollaksi betaflightista dshot (uusin ja paras) niin ei tarvi miettiä mitään konffailuja vaan toimii suoraan ja hyvin.

2
Rakentelu ja säätäminen / Vs: FC:n ja ESC:n "sisäänajo"
« : Toukokuu 15, 2017, 07:56:33 ip »
1. Asenna Chrome selaimeen FC konfiguraattori, Betaflight, Cleanflight tai iNav. Betaflight on tällä hetkellä suosituin mini koptereille tarkoitettu firmware.
2. Päivitä FCn ohjelmisto konfiguraattorin avulla. Tehtaalla on todennäköisesti asennettu joku versio, mutta se on jo "vanha"
3. Käy konfiguraattorin asetukset läpi ja valitse oikeat asetukset, suurin osa on pääteltävissä omalla järjellä, epäselvissä tapauksessa ks Youtube
4. Asenna Chromeen BLHeli konfiguraattori ESC konffausta varten
5. Kun kaikki on kasattu tarkista ESC asetukset. Kytke USB piuha FCeehen, ja käynnistä BHeli konfiguraattori. (ainakin ennen päävirta eli akku piti olla kytkettynä tässä vaiheessa, muista nyt POTKURIT POIS)
6. Kytke virta, armaa kopteri, ja varmista että ohjaus ja lentomodet toimivat oikein. Tämä tehdään äärimmäistä varovaisuutta noudattaen, kopteria pidetään kädessä ja kaasua annetaan vain sen verran että porkurit pyörii.

Tässä prosessi hyvin karkealla tasolla. Muuten sanoisin että et selviä konfauksesta lukematta/katsomatta jotain youtube videota, asetuksia on sen verran paljon ja kaikki vaikuttaa kaikkeen, joten epäonnistumisen mahdollisuuksia on hyvin paljon.

Hyviä kanavia tubessa:
- Painless360   selittää asiat todella perinpohjaisesti ja miksi jokin tehdään näin, paljon konffaukseen liittyvää kamaa
- FliteTest   alusta loppuun rakennus/konffaus videoita  täysin aloittelijoille

Sivuja: [1]