Kirjoittaja Aihe: Lennokkitoimikunta 2018  (Luettu 100 kertaa)

Lennokkitoimikunta

 • Moderator
 • Newbie
 • *****
 • Viestejä: 10
  • Profiili
 • Liked:
 • Likes Given: 0
Lennokkitoimikunta 2018
« : Joulukuu 31, 2017, 12:19:59 ap »
Uusi lennokkitoimikunta aloittaa 1.1.2018 ja samalla lisätään tiedotuskanavaksi kopterit.net sekä multikopterit.net nykyisen lennokit.net-foorumin lisäksi. Lennokkitoimikunta tulee myös aktivoimaan somea tiedotukseen. Lennokkitoimikunta tekee yhteistyötä dronetoimikunnan kanssa yhteisen harrastamisen edistämiseksi.

Lennokkitoimikunnan uudet jäsenet on valittu allekirjoittaneen toimesta. Sain useita yhteydenottoja eri harrastajilta, mikä oli erittäin positiivinen asia. Jokaisella yhteydenottajalla olisi ollut varmasti annettavaa toimikuntaan.

Toimikunnan kokoonpano on otos erilaisista harrastusta edustavista henkilöistä. Omalta osaltani toivon, että pystymme hoitamaan toimikunnan perinteiset tehtävät ja muutenkin luomaan yhteishenkeä harrastajajoukoissa.

Toimikunnan jäsenet ovat:
Anssi Aunola pj
Jarno Eskelinen vpj
Taneli Äikäs
Tero Salminen
Janne Lappi
Ari Kristola


Jokaisella jäsenellä on omat vahvuutensa ja asiantuntijuutensa. Lisäksi tulen käyttämään toiminnan tukena myös muita henkilöitä asiantuntijoina. Toimikunta kokoontuu ensimmäisen kerran tammikuun aikana. Kokouksien pöytäkirjat lisään tänne nähtäväksi.

Tiedotan lennokkitoimikunnan suunnitelmista lisää vuoden vaihteen jälkeen, jahka olemme "vallan kahvaan" saaneet kunnon otteen.

Lennokkain terveisin

Anssi Aunola
Lennokkitoimikunnan puheenjohtaja 2018
« Viimeksi muokattu: Joulukuu 31, 2017, 10:17:55 ap kirjoittanut Lennokkitoimikunta »

Lennokkitoimikunta

 • Moderator
 • Newbie
 • *****
 • Viestejä: 10
  • Profiili
 • Liked:
 • Likes Given: 0
Vs: Lennokkitoimikunta 2018
« Vastaus #1 : Helmikuu 11, 2018, 10:32:21 ip »
Lennokkitoimikunnan jäsenien lyhyt esittely

Anssi Aunola, puheenjohtaja, Lempäälä
Mukana lennokkiharrastuksessa 90-luvulta lähtien ja päälajina on pitkään ollut radio-ohjattavat helikopterit F3C luokassa. Viime vuosina enimmäkseen F3A taitolennokkeja ja skaalaturbiinilennokkeja. Kuulun RC-kopterit ry:hyn ja Jämin lennokkiharrastajiin. Lennokkitoimikunnassa olen ollut mukana jo aiemminkin 5 vuoden ajan.

Jarno Eskelinen, varapuheenjohtaja, Vantaa
Olen aloittanut lennokkiharrastuksen lennokkikerho Raku:ssa Martinlaaksossa 1980-luvulla. Kymmenien vuosien tauon jälkeen palasin rakkaan harrastukseni pariin Tikkurilan seurakunnan ja MAF:n (yhteisen) lennokkikerhon toimintaan vuonna 2016 lennokkikerhon vetäjänä. Olen verkostoitunut myös muiden lajin harrastajien kanssa pääkaupunkiseudulla.

Janne Lappi, Espoo
Tiedotusvastaava, F3A Team Finland ry
Kenttätoimikunnan jäsen, Espoon RC-Ilmailukenttä. Jäsen, Soukan Lennokkikerho ry
Lennokkiharrastaja vuodesta 2008, aktiivisesti mukana F3A- ja F3P-taitolentokilpailutoiminnassa vuodesta 2009. Suomen edustaja useissa MM-, EM- ja PM-kilpailuissa. Aktiivisesti mukana SM-kilpailujen järjestämisessä.

Taneli Äikäs, Jämijärvi
Jämin lentopaikan päällikkö, Siivet-lehden päätoimittaja, Jämin Lennokkiharrastajat ry jäsen. n. 800 laskuvarjohyppyä, n. 60 tuntia trikelentokokemusta. Saa helpon lennokin ehjänä ilmaan ja melkein ehjänä alas, kiinnostunut kaikenlaisesta ilmailusta. Jet World Masters 2017, tapahtuman johtaja, Jämi Fly In & Airshow - tapahtuman johtaja 2006-2016

Tero Salminen "TeroS", Tampere
Harrastusiältäni olen nuori, viitisen vuotta RC-Koptereiden haastavaa ja mielenkiintoista maailmaa takana. Suurena mielenkiinnon kohteena harrastuksen tunnetuksi tekeminen ja harrastuksessa viihtymisen edistäminen yli laji- ja harrasterajojen. Vahvuuksina koen muun muassa sen että minulla ei ole "näine me on ennen tehty"-rasitteita sekä sen että mikäli minulla on mielipide tuon sen esille  RC-Kopterit ry:n puheenjohtaja, Tampereen RC-Lentäjät ry:n sekä SIL:n jäsen. RC-Thoughts.com omistaja.

Ari Kristola, Keski-Uusimaa
Lennokkiharrastusta vuosikymmeniä, josta viimeiset 2 vuosikymmentä lähes pelkästään suihkumoottorilennokeilla. Suurin kiinnostus harrastuksessa suuntautuu rakenteiden suunnitteluun ja lennättämiseen.
« Viimeksi muokattu: Helmikuu 14, 2018, 08:28:39 ip kirjoittanut Lennokkitoimikunta »