Multikopterit.net keskusteluforum

Menu

Näytä viestit

Tämä jakso sallii sinun katsoa tämän jäsenen kaikkia viestejä. Huomaa, että näet vain niiden alueiden viestit, joihin sinulla on nyt pääsy.

Näytä viestit Menu

Viestit - talonomistaja

#1
Rakentelu ja säätäminen / Vs: FPV -dronen kasaus
maaliskuu 25, 2021, 10:52:01 AP
5" kopteria rakennan että sais GoPron jos haluaa. Oon katellu rungoksi "TBS Source One V4 5" Frame Kit". Oli ainaki saanut aivan hyviä palautteita eikä ole hinnalla pilattu. Ois myös kiinnitys 30x30 ja 20x20. Saa ehdottaa jos tietää parempaa kohtuu hintaan. Ohjaimeksi oon miettinyt "TBS Tango 2 FPV RC Radio Controller" ko ainakin mitä olen ymmärtänyt niin crossfirellä kantama/yhteys on aika hyvä. Ohjaimeksikin saa ehdottaa parempaa jos on tiedossa. Mitään en siis ole vielä ostanut.
#2
Rakentelu ja säätäminen / FPV -dronen kasaus
maaliskuu 24, 2021, 07:22:51 IP
Moromoro

En itse ainakaan löytänyt täältä kysymyksiin vastausta, joten ajattelin perustaa uuden keskustelun (jos on niin vois linkata).

Tarttis vähän apua ku olen alkamassa kasaamaan ensimmäistä omaa dronea (en haluaisi mitään valmiiksi kasattua). Eniten mietityttää osien yhteensopivuus. Sopiiko kaikki ohjainyksiköt (virtapiirilevyt), vastaanottimet ja moottorienohjaimet yhteen. Olen vidoista ja keskustelupalstoilta yrittänyt löytää mutta en ole ainakaan vielä huomannut mistä tiedon saisi.

Jos joku minua viisaampi osaisi neuvoa niin lähtis harrastuski kunnolla käyntiin