Multikopterit.net keskusteluforum

naza m lite v2

Aloittaja drift, maaliskuu 19, 2016, 08:06:17 IP

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

heliko

Joo tämä selvisikin jo. Vilkut oli vähän sekaisin kun radion säädöt ei ollut kohdillaan, ainoastaan faillsafe oli valittavissa.

MrJan

Hei! Olisiko kenelläkään toimivaa ohjelmistoa jolla pystyisi herättämään henkiin Dji naza-m light controllerin? Olen tehnyt kaikkeni mutta en pysty asentamaan Windowsiin sille sopivaa ajuria.

Vesa

Saman asian kanssa taistelin win10,ei suostu asentamaan ajuria kun jokin ajurin allekirjoitus puuttuu,hain läppärin ja asensin winxp,asentui siihen kaikki ongelmitta.

MrJan

Hankin sitten vanhan Windows koneen (7). Nyt se toimii. Muutama kysymys olisi kuitenkin.

Pitääkö asetukset jotenkin tallentaa controlleriin, vai suljetaanko ohjelma vaan ja nykästää usb pois?
Vesa

Muutokset tallentuu suoraan.

MrJan

Kiitos tiedosta.

Toinen kysymys. Mitä jos Naza ledi vilkkuu kolme punaista, saako potkurit silti käyntiin? Nyt en saa konetta käynistymään (sisätiloissa), vaikka lähettimen tikuilla osoitan alanurkkia. Mikä voisi olla pielessä?

Vesa

eikö tule vireää vilautusta ollenkaan,minulla sisätilassa,1xvihreä ja 3xpunainen,
tuossa selitteet: https://forum.dji.com/thread-494-1-1.html

MrJan

Riippuu siitä mikä moodi on päällä. Yksi oranssi vilahtaa atti moodissa. Yksi vihreä vilahtaa GPS moodissa.

MrJan

"System start and self check" ei ole normaali. Viimeinen, neljäs, vihreä vilkahdus puuttuu. Mitähän se mahtaa tarkoittaa? Laitoin valmistajalle viestin, kyselyn. - Jos nyt saan siihen mitään vastausta.

MrJan

Hyvin ovat DJI:llä vastailleet tähän asti. Sen verran olen päässyt eteenpäin että vika liittyy Futaban rev throttleen. Eli nyt saan virrat päälle mutta throttle tikku toimii väärin päin. Ja jos käännän sen oikein päin kummasta tahansa järjestelmästä, lähettimestä tai controllerista, niin moottorit ovat mykkiä. Onko jollakin tietoa mikä Futaban vastaanotin mahdollisesti toimisi? Tai mitä muuta pitäisi tehdä? Nyt mulla on käytössä vastaanottimena Futaban FASSTest 7 kanavaa. En haluisi luopua Futabastani.

Vesa

Jo on ihme juttu,mulla on spektrumin radio,sitä olen kironnut kun vastarissa on 7kanavaa ja radiossa 6, en saa home lock ja intellicen coursea toimimaan kun kamera Kimball vie juuri sen x2 kanavan.

MrJan

Nyt se ratkesi. Jessus mikä urakka. Pari viikkoa pitkiä iltoja. Kyseessä ei ollutkaan throttle ongelma vaan elevator ongelma. Koska elevator oli väärin päin järjestelmä ei suostunut käynistämään moottoreita. Enkä taas siksi voinut asiaa huomata, koska en saanut moottoreita käyntiin.

MrJan

Lainaus käyttäjältä: Vesa - joulukuu 16, 2019, 04:28:25 IP
Jo on ihme juttu,mulla on spektrumin radio,sitä olen kironnut kun vastarissa on 7kanavaa ja radiossa 6, en saa home lock ja intellicen coursea toimimaan kun kamera Kimball vie juuri sen x2 kanavan.
Totta, 7 kanavaa tarvitaan.

MrJan

Mainittakkoon vielä että tämä Lite versio ei ole Windows yhteensopiva. Se on ainoastaan Windows 7 yhteesopiva. Ja ajan myötä vanhoja Windowseja on yhä vaikeampi löytää.

MrJan

Ohjaus on vähän liian nopea kun mulla on kyseessä erikoiskopteri. Miten Nazassa säädetään ohjausnopeutta eli sitä miten nopeasti kopu kallistuu kun sitä käsketään? Kyse ei siis ole Gain:sta. Osaako joku?