Multikopterit.net keskusteluforum

Kirje lajiryhmille 28.1.2018

Aloittaja Lennokkitoimikunta, tammikuu 28, 2018, 03:52:31 IP

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Lennokkitoimikunta

      Lennokkitoimikunnan kirje lajiryhmille

         28.1.2018Arvoisat lajiryhmien edustajat ja kilpailijatLennokkitoimikunta piti vuoden 2018 ensimmäisen kokouksensa 23.1.2018. Lennokkitoimikunnan yksi päätapahtumista on Spirit of Jämi tapahtuma 4.-5.8.2018.  Tapahtuman tarkoituksena on saattaa eri lennokkilajit yhteiseen tapahtumaan ja esittelemään lennokkiurheilun monimuotoisuutta. Tapahtuman yhteydessä on tarkoitus järjestää myös keskustelutilaisuus (yhdessä Trafin kanssa) lennokkiharrastuksen tulevaisuudesta. Lauantaina 4.8. pidetään myös yhteinen illanvietto.

Kokouksessaan LeT päätti kuluvan vuoden kilpailutukien osalta seuraavaa:
- Lajiryhmiä / maajoukkueita pyydetään toimittamaan kuluvan vuoden EM- ja MM-kisoja varten tarkoitetut tukihakemukset lennokkitoimikunnalle 31.3.2018 mennessä. Ennen tätä kirjettä lennokkitoimikunnalle tulleet hakemukset huomioidaan ja ovat mukana käsittelyssä.
- Käytännössä EM- ja MM-kisojen kilpailujoukkueet tulee olla esitettynä myös tuolloin. Mikäli joukkueen valinta on myöhemmin tulee siitä tiedottaa LeT:aa.
- Kilpailutukipäätökset tehdään kootusti määräaikaa (31.3.) seuraavassa lennokkitoimikunnan kokouksessa, eikä em. ajankohtaa myöhemmin toimitettuja hakemuksia oteta käsittelyssä huomioon.
- Tukien myöntämisen edellytyksenä on lajiryhmän osallistuminen Spirit of Jämi -tapahtumaan ja siellä oman lajinsa esittelyyn (urheilijasopimuksen kohta edustustehtävät). Tapahtumaan osallistujien ei tarvitse olla tuen saaneita kilpailijoita mutta lajiryhmä vastaa, että osallistujat edustavat lajiryhmää.
- Kilpailijoiden tulee myös tehdä urheilijasopimuksensa ennen tukien myöntämistä.
- Myönnetyt tuet julkaistaan lennokkitoimikunnan tiedotuskanavissa.


Lisätietoja edellä mainituista asioista antaa lennokkitoimikunnan puheenjohtaja Anssi Aunola anssi.aunola(@)gmail.com.  Lennokkitoimikunnalle voi lähettää myös muita kehittämisajatuksia edellä mainittuun osoitteeseen.


Keväisiä kelejä odotellessa


Anssi Aunola   
LeT puheenjohtaja