Multikopterit.net keskusteluforum

3dr telemtry radio & pixhawk ongelma

Aloittaja toneee, helmikuu 20, 2018, 10:20:53 IP

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

toneee

Osaiskohan joku kertoa että miten saisin toimimaan tuon 3dr radion pixhawkin kanssa?

Missionplanner näyttää että ei saa yhteyttä mavlinkkiin.

Pitääkö jotain asetuksia muuttaa jostain että toimii vai pitäisikö toimia heti?

Eli fc on radiolink mini pix

kuva liitteenä miten johdot kytketty, onko ne oikein? Ja tarviiko nuo kaikki olla kiinni vai riittääkö pelkästään rx, tx, 5v ja gnd. Noin tomi devo-m fc:llä.

okallio

#1
Pitäisköhän tuossa olla tx ja rx "ristissä" eli fc tx-> radio rx ja fc rx -> radio tx. Noissa saattaa olla joskus merkinnät vähän yllättävästikin ja joissakin on yliajateltu tuo ristiinkytkeminen valmiiksi ja osassa sitten taas ei. Ja uskosin että noita cts/rts ei tarvii (tarkista kuiten että flow control hommat on nollilla molemmasta päästä). En muista mikä bitti plannerissa ja pixissä tuota hoitaa. Googleen 3dr radio cts rts niin pitäs löytyä vinkit jos tuossa vikaa.

Mutta tuolla kokeilulla lähtisin ite ensin testaamaan. Sitten tietenkin tarkistaa baudratet/nopeudet että samat sekä fc että planneri.

Mitä sulla on siellä tietokoneen/plannerin päässä kiinni? Jos usbihommia niin tarkistaa että portit varmasti oikein jne. Mulla joskus planneri saattanut jäädä "edelliseen" com porttiin jumittamaan.


Sent from my iPhone using Tapatalk

VERTICAL

Okallio ennättikin ensin.. Mutta siis juu RX ja TX ristiin..

toneee

No niinhän se lähti toimimaan kun ne heitti ristiin. Ei vaan mistään tuntunut löytyvän tollasta tietoa vaikka kuinka yritti googlettaa.  Kiitoksia avusta.  :)