Multikopterit.net keskusteluforum

Mitkä android-luurit toimivat Sparkin kanssa?

Aloittaja kni, huhtikuu 05, 2018, 12:09:44 IP

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

kni

Nyt on muutaman päivän verran kertynyt kokemusta DJI Sparkista, näppärä ja toimiva laite tuntuu olevan paitsi että tuo wifi-yhteyden muodostaminen ei ole ollenkaan ongelmatonta. DJI-foorumilta löytyi kyllä aiheesta runsaasti juttua ja neuvoja mutta lopullista ratkaisua ei.  Kauko-ohjaimen ja dronen välinen yhteys muodostuu ongelmitta, ja puhelimen (Nokia 6) saa kyllä yhdistettyä kauko-ohjaimeen wifillä. mutta DJI GO 4 -appi ei siitä huolimatta huomaa olevansa yhteydessä droneen. Toisaalta puhelimen liittäminen suoraan droneen ilman kauko-ohjainta onnistuu varsin heikosti, joskin sitten kun onnistuu niin toimii kyllä.

Onko siis kokemuksia android-luureista joilla homma toimii ilman ongelmia? 

Raimondon

#1
Hei,

Kokemusta on vain vanhemmasta Samsung Note 4 (Android 6.0.1) mallista,jossa wifi-yhteys puhelimen ja kauko-ohjaimen välillä toimii moitteetta.
Samsungin tabletissa (Android 4-5??) taas oli tarkkaa se,missä järjestyksessä käynnisti laitteet, ensin kopteri,sitten kauko-ohjain...ja kun vihreä palaa niin tabletin asetuksista luodaan wifiyhteys kauko-ohjaimeen.....ja kun se on päällä,niin sitten vasta DJi Go ohjelma päälle.

Itse käytän nykyään OTG-Johtoa Iphone 7 plussan  ja kauko-ohjaimen välillä,Iphoneessa on wifi kytketty pois,hyvin on toiminut ja kaikki data näkyy näytössä.
Androidissa ei ymmärtääkseni OTG kaapeli enää toimi täydellisesti..kiitos DJi:n päivitysten.

Sparkkia en edes alkaisi ohjaamaan pelkällä kännykällä, tabletilla tai käsimerkeillä,kyllä se melkein kauko-ohjaimen tarvitsee.

Ves@

GO 4 kun nyt viimeksi päivittyi, toimii OTG taas. Jossain oli juttua tuosta, lienee ollu tuubassa.
Go4: 40632km
DjiFly: 6444km
Autel: 2055km

FIN-RP-5836XXX

-Phantom 4 Pro, Mavic 2 Pro/Zoom, Pro/Platinium,
-Mavic 3, Air 2, Air 2s, Air, Mini, Mini2, Mini 3 Pro, Spark, Inspire1, Dji Fpv, Dji Avata
-Autel Evo Lite+ , Evo Nano +
-1000mm Octo, 900mm Y6, 1540mm Heksa
-PowerEgg