Kirjoittaja Aihe: TEP Camp V 16-17.6.2018  (Luettu 6589 kertaa)

jinx

 • Sr. Member
 • ****
 • Viestejä: 436
  • Profiili
TEP Camp V 16-17.6.2018
« : Huhtikuu 15, 2018, 10:11:13 ap »
Tämä ilmotus meni nyt ihan liian viimetippaan kiireiden ja järjestelyiden takia pahoittelut siitä! Täytyy pyrkiä tulevaisuudessa saamaan ilmoitus viimeistään tammi-helmikuu paikkeilla sillä nyt voi olla vaikea sopia vapaita näin tiukalla aikataululla.


Mutta mutta jälleen aiemmista hyvistä kokemuksista ja eritoten palautteesta johtuen TEP Camp IV siirtyy tasolle TEP Camp V!

Ajankohdaksi tänä vuonna 16-17.6.2018. Aloitetaan siis lauantaina 16.6.2018 klo 12:00 eli jälleen kentällä ensimmäiset koneet lentää jo perjantaina illalla. Mitä aiemmin on paikalla, sen todennäköisemmin näkee Tero:n Logon ehjänä. Viime vuonna se tosin pysyi ehjänä koko leirin eli ehkä kierre on katkaistu.

MAJOITUS
Allekirjoittanut kykenee tarjoamaan jälleen yösijaa melko läheltä kenttää mökiltä. Sinne mahtuu väkeä määrä X. Jos pystyt ja haluat järjestää oman majoituksen niin hyvä. Vaihtoehtoja ovat hotelli/joku vastaava Seinäjoella (Seinäjoki on noin 15km päässä kentästä), teltta tai vaunu kentällä, tai tuttujen/sukulaisten luona. Mikäli näistä mikään keino ei onnistu niin kannattaa laittaa yv:tä.

Kentällä yöpyminen on vuosi vuodelta kasvattanut suosiotaan.

Ohjeita
Kentällä ei saa lentää turbiini koneita. Muuten vapaasti kaikkea lentävää ja jos välttämättä haluaa niin rc autolla voi ajaa ja on ajettu "varikolla". Kentälle ei tule sähköä, eli oman aggregaatin tuominen on suotavaa. Autot saa parkkeerattua niin lähelle kenttää, että kaikkia tavaroita voi pitää vaikka peräkontissa. Kentällä pitäisi olla kerhon toimesta myös käytettävänä grilli.Sähköntuotosta kentällä on ollu ylitarjontaa. Aggregaatit on käyny lähes tyhjäkäyntiä koko päivän eli mikäli Campille lähtöä rajoittaa sähkön saanti niin paikan päällä varmasti irtoaa sähköä mikäli omaa tuotantoa ei ole. 2 euron bensarahalla saa jo valita kenen sähköä akuillensa kelpuuttaa.Mukaan Campille tarvitset:
- Koko lentävän kaluston
- Koko latauskaluston
- Tervettä järkeä ja turvallista lennätystä edistävän asenteen

Mahdollisesti myös kumisaappaat, jos sattuu kone karkaamaan ja putoamaan kauemmas missä on pitkää heinää. Käärmeitä on nähty kentän lähettyvillä.


Pelisääntöjä
Kentällä koneita lennätetään vain niille tarkoitetulla alueella eli kiitoradan yläpuolella. Giga radioiden aikana ei ole mega radioiden kide rajoituksia, mutta mikäli kide radioilla lennät niin kannattaa varmistua vapaasta taajuudesta. Muistaakseni ainakin herrasmies Welho lensi jotain laitettaan megahertsi radiolla aiempina vuosina.

FPV kisailuissa ja FPV lennoissa hoidetaan homma samoin kuin viime vuonna. FPV pilotit kokoontuvat sovitulle alueelle josta lennätys ja laitteiden kytkentä tapahtuu. Videolähetintä EI SAA kytkeä päälle omin päin asiasta ilmoittamatta. Kannattaa kysellä lennätysalueella olevien kaverien kanavia läpi ja odotella koneet taivaalta alas jos ei ole varmuutta onko kanava sama. Turvallisuus ensisijalla!

Kyseessä kuitenkin vapaamuotoinen kokoontuminen, joten jokainen vastaa itsestään. Varmistetaan homman tulevaisuus asiallisella toiminnalla.


Kartta
Kentän sijainti Seinäjoen RC Airclubin lennokkikenttä.

Kysykää rohkeasti jos jotain tulee mieleen. Kaikkea ei aina muista eikä osaa kertoa! Joko tässä, irkissä tai yv:nä Toeh:ilta tai minulta.


Tervetuloa leirille, jonne ovat tervetulleita kaikki RC harrastajat! Vietetään mahtava viikonloppu, jälleen tänäkin kesänä!

Team EP:n puolesta
jinx & Toeh & TeamEP
« Viimeksi muokattu: Toukokuu 23, 2018, 06:25:03 ip kirjoittanut jinx »
jinx tuubissa :: Jinxed Films
Uusi! fpv-kanava :: JinxedFPV

jinx

 • Sr. Member
 • ****
 • Viestejä: 436
  • Profiili
Vs: TEP Camp V 16-17.6.2018
« Vastaus #1 : Toukokuu 23, 2018, 06:27:35 ip »
Pientä päivitystä ilmoitukseen. Omat aikataulut meni valitettavasti tänä vuonna siihen malliin, että on pakko jättää suomen ykköstapahtuma väliin. Sen takia myöskään perinteistä mökkimajoitusta ei valitettavasti ole tarjolla.

Toivottavasti kaikki siihen luottaneet pystyvät vielä järjestämään majoituksensa tavalla tai toisella.
jinx tuubissa :: Jinxed Films
Uusi! fpv-kanava :: JinxedFPV

SiB77

 • Sr. Member
 • ****
 • Viestejä: 250
 • GEP210:F3:Mshot:T-motor1806#DJI P3 Standard
  • Profiili
Vs: TEP Camp V 16-17.6.2018
« Vastaus #2 : Heinäkuu 12, 2019, 08:01:58 ip »
Huomenna 2019 Tep camp Kurjennevalla!

MikeK

 • Hero Member
 • *****
 • Viestejä: 1523
  • Profiili
Vs: TEP Camp V 16-17.6.2018
« Vastaus #3 : Heinäkuu 12, 2019, 08:19:10 ip »
Huomenna 2019 Tep camp Kurjennevalla!
Tulipa ilmoitus aikaisin  ;) ;D
"Eikö kukaan tosiaan lennä multia enää muuten ku rilleillä?"